Slotsferiebolig i Château Capitoul

Château Capitoul

Vinslottet Château Capitoul omfatter 45 luksus slotsferieboliger, som ejerne kunne tage i brug i sommeren 2021, efter at bygherre – siden afslutningen af projektsalget – har haft travlt med den nænsomme renovering og omdannelse til ferieboliger.

De 45 ferieboliger kan også reserveres af turister, der ønsker et slotsferieophold, hvor luksus og bæredygtighed går hånd i hånd.

Sjældent udbud! Ønsker du at komme på gensalgsventelisten?
Kontakt os via formularen nedenfor
!

Slottet, der er fra 1800-tallet – og i øvrigt producerer den anerkendte AOP cru-vin la Clape! – er beliggende i nationalparken i Le Massif de la Clape, i det sydfranske område Languedoc, med fantastisk udsigt over Middelhavet og kun 3 km til havet og stranden.

Fra slottet er der endvidere 5-10 minutters kørsel til hhv. Narbonne og Gruissant. 10 internationale lufthavne ligger inden for 1-4 timers kørsel fra slottet.

Blandt de i alt 45 unikke ferieboliger, der er solgt som projektboliger, er  flere af dem indrettet i selve slottet. De fleste boliger har 2 soveværelser, terrasse, dejlig have og flot udsigt ud over lagunen.

Château Capitoul, boligeksempel

Et besøg værd!

GENNEMSNITSPRIS:  € 499.000

Flere oplysninger

Ønsker du at se flere billeder og plantegninger, eller har du spørgsmål til boligerne, er du velkommen til at kontakte os:

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne/Bolignr. (du vil vide mere om)

    Din besked


    Franskkurser, fransk erhvervskommunikation, sydfranske ferieboliger