Slotsferiebolig i Château Les Carrasses

Châtau Les Carrasses
Château les carrasses – udsigt over fælles pool og slotsområdet

Hvis du gik glip af muligheden for at blive ejer af en slotsferiebolig i  vinslottet  Château Les Carrasses, da det for få år siden blev udbudt som projektferieboliger, har har du nu chancen igen!

I øjeblikket er følgende luksusboliger til gensalg:

Château Appartement nr. 1 – €710.000 (stuen)
Château Suite
nr. 2b €250.000 (1. sal)
Château Suite
nr. 2c€250.000 (2. sal)
Les Combles
nr. 8 – €379.000
La Maison du Maréchal-Ferrant nr. 19 – €565.000
Les Forges nr. 20 – €575.000
L’Oliveraie nr. 23 – €550.000 – NYT!
Les Maisons de la cave nr. 24 – €650.000

Eksempler på boliger til gensalg i Château les Carrasses:


L’Oliveraie nr. 23 – €550.000 (endeterrassehus)

L’Oliveraie nr .23 – Terrassen, med udgang fra stuen

L’Oliveraie nr. 23 er et 2-værelses endeterrassehus med en have over gennemsnitsstørrelsen. De nuværende ejere har sat deres eget personlige præg på både bolig og have, hvilket får dette hus til at skille sig ud og fremstå unikt på slotsområdet. Huset er på 91 og indeholder 2 soveværelser, 2 badeværelser, kombineret køkken-alrum med udgang til stor terrasse med naturskønt, frit udsyn mod vest og privat pool. Sælges fuldt møbleret.


Château Appartement nr. 1 – €710.000 (stueplan)

Château Appartement nr. 1 - Stuen
Château Appartement nr. 1 – Stuen

Château Appartement nr. 1 er en unik 2-værelses stueplanslejlighed på 128 i slottets oprindelige receptionsgemakker med mange originaler detaljer. Lejligheden er gennemgående og indeholder 2 soveværelser, 2 badeværelser, kombineret køkken-alrum med vidtrækkende udsigt over vinmarker og slotsområde. Adgang til fælles pool, Sælges fuldt møbleret.


Château Suite nr. 2B og 2C – €250.000 (1. og 2. sal)

Stuen, Château Suite nr. 2C

Château Suite nr.  2b og 2c er begge lejligheder beliggende i selve slottet. Fx er nr. 2c (billedet) en lækker, lys gennemgående etværelses suite lejlighed med store vinduer beliggende på 2. sal; indeholder køkken-al-rum, dobbeltværelse med en suite badeværelse. Adgang til fælles pool. Lejlighederne er i perfekt stand og sælges fuldt møbleret – klar til indflytning.


Les Maisons de la Cave nr. 24 – €650.000

Les Maisons de la Cave nr. 24

Skønt hus på 144 i 3 plan med privat pool på 320 stor grund; indeholder 3 soveværelser og  3 badeværelser – sælges fuldt møbleret, lige til at flytte ind i.


Ønsker du at modtage hele præsentationsmaterialet på en bolig?
Så kontakt os venligst via formularen nedenfor:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked


Château les Carrasses – set fra panoramasiden

Château Les Carrasses er et gennemgribende og respektfuldt restaureret vinslot fra det 19. århundrede, som er beliggende i  Languedoc i den nye sydfranske region Occitanie.

Slottet består i dag af en række unikke slotsferieboliger i luksusklassen uden forplejning, med bl.a. restaurant, vinbrug, infinity pool (20m x 8m), førsteklasses hotelfaciliteter – og masser af plads.

Slottet har en storslået og afstressende udsigt over de omgivende vinmarker.  Selve slotsområdet er præget af en behagelig, privat og intim atmosfære og stemning . Som ejer eller gæst bliver du mødt  med professionalisme og service i topklasse – samtidig med at betjeningen er afslappet, venlig og tilbagelænet. Boligerne bekvemme og rummelige med lækker og praktisk indretning, air-kondition og fuldt udstyret køkken.

Slottets faciliteter
Restaurant, brasserie og bar, fuldt udstyret grill-plads med borde og stole, petanquebaner, tennisbaner, infinity pool med pool-kant service hele sommeren (april-oktober) og gratis cykellån er blot nogle af slotsområdets faciliteter og bekvemmeligheder.


Få flere oplysninger om udbudte ferieboliger

Ønsker du at se flere billeder, eller har du spørgsmål til de  ferieboliger, vi har til salg, er du velkommen til at kontakte os:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Fransk erhvervskommunikation, franskkurser og sydfranske ferieboliger