Slotsferiebolig i Château Les Carrasses

Châtau Les Carrasses
Château Les Carrasses – udsigt over fælles pool og slotsområdet

Hvis du gik glip af muligheden for at blive ejer af en slotsferiebolig i  vinslottet  Château Les Carrasses, da det for få år siden blev udbudt som projektferieboliger, har har du nu chancen igen!

I øjeblikket er følgende 8 luksusboliger til gensalg:

Château Appartement nr. 1 – €710.000 (stuen)
Château Suite
nr. 2b – €250.000 (1. sal)
Château Suite
nr. 2c – €250.000 (2. sal)
Les Combles
nr. 8 – €379.000
L’Écurie nr. 10 – €485.000 (2 plan) – NY!
La Maison du Régisseur nr. 14 – €460.000
La Maison du Maréchal-Ferrant nr. 19 – €565.000
Les Maisons de la Cave nr. 24 – €650.000 NY!

Plantegning
Oversigt over ferieboliger i Château Les Carrasses

SOLGT I 2021:
Les Forges nr. 20 – €575.000

Eksempler på boliger til gensalg i Château les Carrasses:


L’Écurie nr. 10 – €485.000 ((endeterrassehus) – NY! 

L'Écurie nr. 10
L’Écurie nr. 10 – endeterrassehus i 2 plan, med lysindfald fra to sider, højt til loftet og masser af volumen. Fra køkken-alrummet (billedet) er der udgang til den skønne terrasse.

La Maison du Régisseur nr. 14 – €460.000 (enderækkehus)

La Maison du Régisseur nr. 14 - enderækkehus i 2 plan, med 53 m2 stort køkken-alrum (billedet) med udgang til privat terrasse og have.
La Maison du Régisseur nr. 14 – enderækkehus i 2 plan, med stort køkken-alrum (billedet), udgang til privat terrasse og have.

La Maison du Régisseur nr. 14 er et charmerende 3-værelses endeterrassehus i 2 plan. Huset er på 111 m2 og indeholder 3 soveværelser, 2 badeværelser, kombineret stue-køkken-alrum på 53 m2 med 3 dobbeltterrassedøre ud til stor privat terrasse og have, hvorfra man kan nyde en dejlig udsigt til naturen og slottets orangeri. Adgang til fælles pool. Sælges fuldt møbleret.


Château Appartement nr. 1 – €710.000 (stueplan)

Château Appartement nr. 1 - Stuen
Château Appartement nr. 1 – Stuen

Château Appartement nr. 1 er en unik 2-værelses stueplanslejlighed på 128 i slottets oprindelige receptionsgemakker med mange originale detaljer. Lejligheden er gennemgående og indeholder 2 soveværelser, 2 badeværelser, kombineret køkken-alrum med vidtrækkende udsigt over vinmarker og slotsområde. Adgang til fælles pool, Sælges fuldt møbleret.


Château Suite nr. 2B og 2C – €250.000 (1. og 2. sal)

Stuen, Château Suite nr. 2C

Château Suite nr.  2b og 2c er begge lejligheder beliggende i selve slottet. Fx er nr. 2c (billedet) en lækker, lys gennemgående etværelses suite lejlighed med store vinduer beliggende på 2. sal; indeholder køkken-alrum, dobbeltværelse med en suite badeværelse. Adgang til fælles pool. Lejlighederne er i perfekt stand og sælges fuldt møbleret – klar til indflytning.


Ønsker du at modtage hele præsentationsmaterialet på en bolig?
Så kontakt os venligst via formularen nedenfor:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne - Bolignr.

Din besked


Château les Carrasses – set fra selve slottet

Château Les Carrasses er et gennemgribende og respektfuldt restaureret vinslot fra det 19. århundrede, hvor bæredygtighedsprincippet udgør den røde tråd. Slottet er beliggende i  Languedoc i den nye sydfranske region Occitanie.

Slottet består i dag af en række unikke slotsferieboliger i luksusklassen, med bl.a. restaurant, vinbrug, infinity pool (20m x 8m), førsteklasses hotelfaciliteter – og masser af plads.

Slottet har en storslået og afstressende udsigt over de omgivende vinmarker.  Selve slotsområdet er præget af en behagelig, privat og intim atmosfære og stemning. Som ejer eller gæst bliver du mødt  med professionalisme og service i topklasse – samtidig med at betjeningen er afslappet, venlig og tilbagelænet. Boligerne er bekvemme og rummelige med lækker og praktisk indretning, air-kondition og fuldt udstyret køkken.

Slottets faciliteter
Restaurant, brasserie og bar, fuldt udstyret grill-plads med borde og stole, petanquebaner, tennisbaner, infinity pool med pool-kant betjening hele sommeren (april-oktober) og gratis cykellån er blot nogle af slotsområdets faciliteter og bekvemmeligheder.


Få flere oplysninger om udbudte ferieboliger

Ønsker du at se flere billeder, eller har du spørgsmål til de ferieboliger, vi har til salg, er du velkommen til at kontakte os:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne - Bolignr.

Din besked

Fransk erhvervskommunikation, franskkurser og sydfranske ferieboliger