Ejendomsfransk

– et franskkursus til dig med bolig i Frankrig – eller på vej!

Du vil gerne forstå og kommunikere om tekniske, juridiske eller administrative forhold omkring din ejendom i Frankrig.

Eller du vil gerne vil kunne kommunikere med de franske naboer om det, der sker i gaden, i samfundet, i byen, i Frankrig, om vejret osv.

Det er underordnet om du er nybegynder, eller om du  allerede kan en hel del fransk! Kurset tilpasses dine behov sammen med dig!

Afhængigt af ønsker og behov tager vi udgangspunkt i de problemstillinger, der kan knytte sig til følgende 3 overordnede situationer i forbindelse med det at eje eller være på vej til at eje en bolig i Frankrig:

– Før køb af bolig – fx hvad står der i annoncerne?
– Køb af bolig – fx hvad står der i dokumenterne?
– Efter køb af bolig – fx hvad står der i aftalerne og regningerne?

Fokus på din situation, dine behov og ønsker
Med det som udgangspunkt i dine behov og ønsker tilrettelægger vi et specielt undervisningsforløb, hvor målet er at hjælpe dig med at systematisere din grundlæggende viden om det franske sprog og opbygge den specialiserede viden, du netop har brug for i særlige situationer.

Det kan fx være som ferieboligejer i kontakt med din franske bank, offentlige kontorer, håndværkere, byggemarkeder osv. Eller når du inden ferien vil opdatere dig kulturelt og socialt. Derved får du langt større muligheder for at gøre afgørende fremskridt næste gang dine kommunikative færdigheder bliver udfordret af det franske!

Det kunne også være et ønske om eksempelvis at forstå den nye fransk-danske dobbeltbeskatningsoverenskomst (DBO) med i krafttræden  1. januar 2024 og de eventuelle konsekvenser for dig som ejer af en fransk feriebolig.

Praktiske oplysninger – Tilmelding

Undervisningen er tilrettelagt som individuelle forløb med 1 deltager, eller maks. 2 deltagere.

Pris
Prisen er DKK 550,-/time pr. deltager. Dertil kommer udgifter til materiale efter aftale. Kursusprisen faktureres uden moms for private.

Kursussted
Kurset afholdes i DK-France’ lokaler, Det Blå Palæ, Østergade 3, 2-1, 8660 Skanderborg – eller via Skype, Zoom eller Teams (kun ved én deltager).

Instruktør
DK-France ved Liselotte Kruse
Statsaut. translatør og tolk i fransk
Ekstern lektor i fransk ved Århus Universitet

Tilmelding – Nærmere oplysninger

Kontakt os for flere detaljer – få testet dit startniveau og få en plan for dit forløb ved tilmelding:

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne/Bolignr. (du vil vide mere om)

    Din besked

    Franskkurser, fransk erhvervskommunikation, sydfranske ferieboliger