Hvordan bedømmer man og sætter ord på vin?
Hvordan smager man på vin?
På dette kursus får du:
- Instruktioner i vinsmagning og -bedømmelse
- Smagning af udvalgte franske vine med snacks
- Præsentation af vinene og de distrikter, de kommer fra
Som ved en vinkonkurrence vil du sidde i et smagspanel og udfylde et skema vha. vores Guide til vinsmagningsteknik og -sprog.
Guide til vinsmagningsteknik og -sprog
På kurset får du udleveret en Guide til vinsmagningsteknik og vinsmagningssprog, og med udgangspunkt i udvalgte franske vine får du en indføring i den teknik og det sprog, de professionelle ønologer bruger til bedømmelse af vin, så du bliver en bedre vinkender!
Hent vores Guide om vinsmagningsteknik og -sprog her:
Praktiske oplysninger
Instruktør
Patrick Leroyer er ph.d., lektor i fransk, indfødt franskmand, forsker i ordbogsvidenskab og vinkommunikation, medindehaver af DK-France
Tid, sted, antal deltagere
TID: Kl. 16:30 – 19:00 eller kl.18:30 – 22:00
STED: Efter aftale
ANTAL: Efter aftale
Pris pr. deltager
VIRKSOMHEDER: DKK 300,- + moms
PRIVATE: DKK 300,-
Prisen dækker selve kurset samt udgifter til vine og snacks.
Kontakt og forhør dig nærmere via kontaktformularen nedenfor.
Kontakt os for booking af vinsmagningskursus – og skriv også gerne, hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker: