Vinsprog


Hvordan bedømmer man og sætter ord på vin?
Hvordan smager man på vin?
På dette kursus får du:

  • Instruktioner i vinsmagning og -bedømmelse
  • Smagning af udvalgte franske vine med snacks
  • Præsentation af vinene og de distrikter, de kommer fra

Som ved en vinkonkurrence vil du sidde i et smagspanel og udfylde et skema vha. vores Guide til vinsmagningsteknik og -sprog.

Guide til vinsmagningsteknik og -sprog
På kurset får du udleveret en Guide til vinsmagningsteknik og vinsmagningssprog, og med udgangspunkt i udvalgte franske vine får du en indføring i den teknik og det sprog, de professionelle ønologer bruger til bedømmelse af vin, så du bliver en bedre vinkender!

Hent vores Guide om vinsmagningsteknik og -sprog her:

Praktiske oplysninger

Instruktør
Patrick Leroyer er ph.d., lektor i fransk, indfødt franskmand, forsker i ordbogsvidenskab og vinkommunikation,  medindehaver af DK-France

Tid, sted, antal deltagere
TID: Kl. 16:30 – 19:00 eller  kl.18:30 – 22:00
STED: Efter aftale
ANTAL: Efter aftale

Pris pr. deltager
VIRKSOMHEDER: DKK 300,- + moms
PRIVATE: DKK 300,-

Prisen dækker selve kurset samt udgifter til vine og snacks.

Kontakt og forhør dig nærmere via kontaktformularen nedenfor.


Kontakt os for booking af vinsmagningskursus  – og skriv også gerne, hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker:

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne/Bolignr. (du vil vide mere om)

    Din besked



    Franskkurser, fransk erhvervskommunikation, sydfranske ferieboliger