Slotsferiebolig i Château St. Pierre de Serjac

Château St. Pierre de Serjac

Hvis du gik glip af muligheden for at blive ejer af en slotsferiebolig i  vinslottet  Château St. Pierre de Serjac, da det for et par år siden blev udbudt som projektferieboliger, har har du nu chancen igen! BEMÆRK: Boliger sælges, nye kommer til salg, listen opdateres derfor jævnligt!
Fx er disse boliger for nylig solgt: Le Grenier nr. 17 – €225.000 (1. sal) og La Distillerie nr. 25 – €475.000 (2 plan)

I øjeblikket er følgende 5 luksusboliger til gensalg:

L’Écurie nr. 8 – €585.000 (2 plan)
L’Atelier nr. 10 – €535.000 (2 plan)
L’Atelier nr. 22 – €455.000 (2 plan)
L’Ecurie  nr. 23 – €650.000 (2 plan)
La Grange nr. 31 – €570.000 (3 plan med tagterrasse)

Oversigt over ferieboliger i Château St. Pierre de Serjac

Eksempler på boliger til gensalg i Château St. Pierre de Serjac:

L’Écurie nr. 8 – €585,000 – NYHED!

L'Écurie nr. 8
L’Écurie nr. 8: Skøn bolig i 2 plan indrettet i ‘den gamle hestestald’, god plads og have …

Dette store hjørnehus på 147 m2 i to plan har en skøn have med udsigt over selve slotsbygningen. I stueplan indeholder huset et 54 m2 stort køkken-alrum med udgang til haven, og på 1. sal er der 3 dobbeltværelser alle med badeværelse en suite. Adgang til bl.a. fælles pool. En rummelig, velindrettet feriebolig til fx den større familie. Sælges møbleret og i perfekt stand.


L’Atelier nr. 10 – €535.000

L’Atelier nr. 10 – Opholdsstue med opgang til 1. sal

L’Atelier nr. 10 – Køkken-alrum med udgang til terrasse

Et unikt og helt specielt hus, med udgang til såvel egen vestvendt have som  til østvendt indre gårdhave. Er endvidere kendetegnet ved dobbelt loftshøjde i hovedsoveværelset, der indrettet i et af de oprindelige tårne i Château St. Pierre de Serjac.  Huset er på 103 og indeholder 2 soveværelser,  2 badeværelser, køkken-alrum med udgang til terrasse. Er i perfekt stand og sælges fuldt møbleret – klar til indflytning.


La Grange nr. 31 – €570.000

Le Grenier - med have og pool
La Grange – med have og pool

La Grange er et skønt, moderniseret hus på 94 i 3 plan med 2 soveværelser, 2 badeværelser og en tagterrasse på 38  med flot udsyn og udsigt over de omkringliggende vinmarker. Husets have på 270  indeholder pool og terrasse på 50 m². Sælges fuldt møbleret.

La Grange - Stue- og køkkenområde set fra 1. sal
La Grange – Stue- og køkkenområde set fra 1. sal

L’Ecurie  nr. 23 – €650.000

l'Ecurie
L’Ecurie – nr. 23 er den højre og største del af bygningen med tårnet (- nr. 22 er venstre del)

Her har du mulighed for at købe en charmerende og unik slotsferiebolig med eget tårn i vinslottet Château St. Pierre de Serjac: L ‘Ecurie – Hestestalden!

Boligen er på 136 i 2 plan og indeholder bl.a. 3 soveværelser, 3 badeværelser – hvoraf det ene på 1. sal er indrettet i tårnet, 57 kombineret køkken/salon, 19 stor overdækket terrasse og privat forhave. Huset sælges fuldt møbleret – klar til indflytning.


Le Grenier nr. 17 – €225.000

Le Génier nr. 17
Le Génier nr. 17

Le Grenier er en fabelagtig skøn etværelses lejlighed på  48 beliggende på første sal med privat indgang, midt i det vidunderlige slotsområde, blot få skridt fra slottets infinity pool og spa.  Lejligheden indeholder sove- og opholdsafdeling med badeværelse en suite. Er i perfekt stand og sælges fuldt møbleret – klar til indflytning.


Ønsker du at modtage hele præsentationsmaterialet på en bolig?
Så kontakt os venligst via formularen nedenfor:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne - Bolignr.

Din besked


Château St. Pierre de Serjac er et vinslot fra det 19. århundrede, som er gennemgribende og respektfuldt restaureret af den velrenommerede arkitekt François Thoulouze.  Slottet er beliggende lidt uden for Pézénas i  Languedoc-området,  i den nye sydfranske region Occitanie.

Slottet består i dag af 36 unikke slotsferieboliger i luksusklassen uden forplejning, med bl.a. restaurant, vinbrug, infinity pool (20m x 8m), pétanque- og tennisbaner, førsteklasses hotelfaciliteter – og masser af plads.

Château St. Pierre de Serjac
Château St. Pierre de Serjac

Fransk erhvervskommunikation, franskkurser og sydfranske ferieboliger