Slotsferiebolig i Château Capitoul

Château Capitoul – åbner i sommeren 2021!

Vinslottet Château Capitoul omfatter 45 luksus slotsferieboliger, som ejerne vil kunne tage i brug i sommeren 2021, efter at bygherre – siden afslutningen af projektsalget – har haft travlt med den nænsomme renovering og omdannelse til ferieboliger.

De 45 ferieboliger vil hermed også kunne reserveres af turister, der ønsker et slotsferieophold, hvor luksus og bæredygtighed går hånd i hånd.

Sjældent udbud! Ønsker du at komme på gensalgsventelisten?
Kontakt os via formularen nedenfor
!

Slottet, der er fra 1800-tallet – og i øvrigt producerer den anerkendte AOP cru-vin la Clape! – er beliggende i nationalparken i Le Massif de la Clape, i det sydfranske område Languedoc, med fantastisk udsigt over Middelhavet og kun 3 km til havet og stranden.

Fra slottet er der endvidere 5-10 minutters kørsel til hhv. Narbonne og Gruissant. 10 internationale lufthavne ligger inden for 1-4 timers kørsel fra slottet.

Blandt de i alt 45 unikke ferieboliger, der er solgt som projektboliger, er  flere af dem indrettet i selve slottet. De fleste boliger har 2 soveværelser, terrasse, dejlig have og flot udsigt ud over lagunen.

Château Capitoul, boligeksempel

Et besøg værd!

GENNEMSNITSPRIS:  € 499.000

Flere oplysninger

Ønsker du at se flere billeder og plantegninger, eller har du spørgsmål til boligerne, er du velkommen til at kontakte os:

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne/Bolignr. (du vil vide mere om)

    Din besked


    Fransk erhvervskommunikation, franskkurser og sydfranske ferieboliger