Ferieboligsalg

Vi har specialiseret os i at hjælpe danskere med at købe feriebolig i Frankrig, med fokus på Sydfrankrig, hvad enten det drejer sig om landsbyhus eller ferielejlighed. Helt specifikt formidler vi ferieboliger indrettet i sydfranske vinslotte – som projektsalg og gensalg:

Eksempel på GENSALG af slotsferiebolig: Maison du régisseur nr. 14

La Maison du Régisseur nr. 14 - enderækkehus i 2 plan, med 53 m2 stort køkken-alrum (billedet) med udgang til privat terrasse og have.
Château Les Carrasses: La Maison du Régisseur nr. 14 – endeterrassehus i 2 plan, køkken-alrum (billedet) på 53 m2 med udgang til privat terrasse og have.

DK-France – for trygt ferieboligkøb i Frankrig

DK-France bistår danskere, der søger, køber eller ejer feriebolig i Frankrig, med rådgivning og sproglig assistance i alle faser fra søgning af bolig til køb og ejerskab.

Dansktalende partnere i Sydfrankrig

Sammen med vores dansktalende partnere, der er ejendomsmæglere bosiddende i Sydfrankrig, gør vi en kompliceret sag enkel.

For at gøre det nemmere for dig, har vi også samlet vores viden i en dansk-fransk online ordbog, hvor du kan få hjælp til at kommunikere  eller indhente viden om fransk bolig: besøg Ejendomsordbogen på www.ordbogen.com.

Få flere oplysninger om udbudte ferieboliger

Ønsker du at se flere billeder, eller har du spørgsmål til de ferieboliger, vi har til salg, er du velkommen til at kontakte os:

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne/Bolignr. (du vil vide mere om)

  Din besked

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Fransk erhvervskommunikation, franskkurser og sydfranske ferieboliger