Ferieboligsalg

Vi har specialiseret os i at hjælpe danskere med at købe feriebolig i Frankrig, med fokus på Sydfrankrig, hvad enten det drejer sig om landsbyhus eller ferielejlighed. Helt specifikt formidler vi ferieboliger indrettet i sydfranske vinslotte – som projektsalg og gensalg:

Eksempel på GENSALG i Château Les Carrasses: Les Forges nr. 20

Les Forges nr. 20 - Hus i 2 plan med 3 soveværelser og 3 badeværelser, stue/køkken (billedet) med direkte udgang til terrasse, privat pool og have.
Les Forges nr. 20 – Hus i 2 plan, stue/køkken (billedet) med udgang til terrasse, privat pool og have.
DK-France – for trygt ferieboligkøb i Frankrig

DK-France bistår danskere, der søger, køber eller ejer feriebolig i Frankrig, med rådgivning og sproglig assistance i alle faser fra søgning af bolig til køb og ejerskab.

Dansktalende professionelle partnere i Sydfrankrig

Sammen med vores dansktalende partnere, der er ejendomsmæglere bosiddende i Sydfrankrig, gør vi en kompliceret sag enkel.

For at gøre det nemmere for dig, har vi også samlet vores viden i en dansk-fransk online ordbog, hvor du kan få hjælp til at kommunikere  eller indhente viden om fransk bolig: besøg Ejendomsordbogenwww.ordbogen.com

Få flere oplysninger om udbudte ferieboliger

Ønsker du at se flere billeder, eller har du spørgsmål til de  ferieboliger, vi har til salg, er du velkommen til at kontakte os:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Fransk erhvervskommunikation, franskkurser og sydfranske ferieboliger